Sarıyer İlkokulu

Vizyon: Her çocuğun farklı özelliklerini ortaya çıkaracak potansiyelinin üzerinde performans göstermesini sağlayacak bir eğitim ve öğretim ortamını takım çalışmasıyla oluşturmak. Kurumumuzun eğitim ve öğretim ortamını en yüksek derecede verim alacak şekilde geliştirmek ve yenilemek. Okul- veli işbirliğini en üst düzeyde sağlamak.

Misyon: Türk Milli Eğitimin amaçları ve ilkeleri doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, özgüveni yüksek, yaratıcı, girişken, milli ve manevi değerlere bağlı, ülke sorunlarına duyarlı, sorumluluk sahibi, nitelikli öğrenciler yetiştirmek. Okul – öğretmen – aile işbirliği ile eğitimde karşılaşılacak sorunları çözmek. Bünyemizde bulunan özel eğitim sınıfları ile özel eğitime ihtiyacı olan çocukları en iyi şekilde eğitmek.

Saatler: Giriş :09.10 Öğle arası :12.20-13.00 Çıkış :14.30
Sportif Etkinlikler: